Haberler
"EXACONS; çalışanlarına farkındalık katan, cesaret veren bir kurum."

Alman edebiyatçı Wolfgang Von Goethe der ki: “İnsan nereye gideceğini bilemezse, çok fazla ileri gidemez.” İşte benim de kariyer hayatımda nereye gideceğimi sayesinde daha net gördüğüm deniz fenerim oldu EXACONS.

EXACONS fikirleri benimseyen, değerlendirmeye alan, onlara değer veren, diğer kurumların aksine o fikirlerden çıkabilecek en ufak parçaları bile cımbızla ayıklayıp bir puzzle’a dönüştürerek öz güveninizi geliştirmede farkındalık yaratan ve ufak da olsa ileriye bir adım daha atılabilmesi için kişiye cesaret veren bir kurum. Diğer kurumlarda bunu görme ihtimali çok düşüktür ya da yoktur.

EXACONS’un, hangi koşulda olursak olalım kaos ortamını panik yapmadan yönetmede, ilk önce risklerin farkına varıp ortam koşullarını değerlendirmede ve daha sonra üzerinde düşünülmüş, riskleri değerlendirilmiş kararlar alma yetisini geliştirmede bana çok büyük katkısı olmuştur, olacaktır. Bunun en güzel örneği olarak ise görev yapmakta olduğumuz Projelerde pandemi koşullarında gerçekleştirilen saha çalışmalarıdır.

EXACONS’u tanımlamak için 3 cümle…

Değer katan; EXACONS attığı her adımın, içinde bulunduğu çevreye değer katmasını amaç edinir. Bu yaklaşımla karşısına çıkan farklı fikirlere değer verir, saygıyla yaklaşır.

Yenilikçi ve analitik düşünceye sahip; EXACONS eski, kalıplaşmış kuramları geride bırakarak her olguya inovatif, esnek ve analitik düşünce yapısıyla yaklaşır.

Aceleci olmayan, detaycı yaklaşım; EXACONS her adımda riskleri değerlendirir. Çok yönlü düşünmeye zaman ayırır ve hatalara karşı, ödün vermeden en ince detayına kadar çalışmalarını yürütür.


Diğer Haberler