Haberler
EXACONS Mühendislik ve Tedarik A.Ş. Kuruldu!

EXACONS Mühendislik ve Tedarik A.Ş., endüstriyel tesislerin yatırım ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşılmasına yönelik dönüşüm projelerine “Proje Yönetimi, Mühendislik, Tasarım, Tedarik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” faaliyetleri ile yüksek kaliteli, yenilikçi, sürdürülebilir ve öncü çözümler sunuyor.

Sektördeki 10. yılını geride bırakmaya hazırlanan EXACONS Proje ve Taahhüt A.Ş.’nin temel yapıtaşı niteliğindeki Mükemmeliyet, Kalite ve Güvence genlerini taşıyan, enerji, petrol, gaz ve petrokimya sektöründeki nitelikli inşaat, imalat, montaj ve kapsamlı bakım ve onarım deneyimlerini kapsayan uzmanlığını, Mühendislik & Tedarik odağında buluşturduğu EXACONS Mühendislik ve Tedarik A.Ş.; Şirketimiz kültüründen gelen mühendislik, tasarım ve tedarik konularında yetkin, uzman bir ekiple yola çıkarak endüstriyel tesislerin yatırım ve karbon ayak izini azaltmaya yönelik dönüşüm projelerinde lider Mühendislik firması olmayı hedefliyor.
EXACONS Mühendislik ve Tedarik A.Ş.; Fizibilite çalışmaları, Kavramsal tasarım, Temel mühendislik, Önden Yüklemeli Mühendislik Tasarımı, SEÇ Çalışmaları, İhale ve Teklif Değerlendirme, Detay Mühendislik Tasarımı, Arayüz Yönetimi, Saha Mühendisliği Desteği, Değer Mühendisliği, Mühendislik Akran İncelemesi, Risk Yönetimi ve Tersine Mühendislik uzmanlık alanlarında yürüteceği vizyoner ve multidisipliner hizmetlerle, verimlilik ve kalite odaklı katma değeri yüksek çözümler sunuyor.  
Endüstriyel tesis yaşam döngüsünün her aşamasındaki stratejik plan ve yol haritalarımız, özgün ve yaratıcı uygulamalarımızın yer aldığı benzersiz hizmetler derlemesi sunan Şirketimizin, Mühendislik ve Tedarik konularındaki yetkinliklerini, kabiliyetini ve esnekliğini EXACONS Mühendislik ve Tedarik A.Ş. ile tüm paydaşların kazançlı olduğu üst seviyeye taşıyoruz.


Diğer Haberler