Haberler
Biz, sürdürülebilir gelişmeyi hedefleyen çok iyi bir takımız!

EXACONS; çalışanlarına yasal gerekliliklerin üzerinde standartlar sunan, insani değerlerin el üstünde tutulduğu, teknik bilgi ve tecrübe esasına dayalı her katkıyı fark eden, değerlendiren ve ödüllendiren bir sistemle yoluna devam ediyor.

Sahip olduğu bu potansiyel ve sektördeki ilerici duruşu sayesinde EXACONS, büyük hedeflerini hayata geçirerek yakın gelecekte kendinden daha sık söz ettirecektir. Organizasyon şemamızın her noktasında hissedilen bu potansiyelin bir parçası olmak, mesleğime duyduğum bağlılığı ve sürekli gelişim anlayışımı güçlendirdiği gibi, EXACONS Ekibi’nin bir parçası olarak dahil olabileceğim gelecek projeler için duyduğum heyecanı da her geçen gün arttırıyor.

EXACONS benim için;

Özgüven: Çünkü biz iyi bir takımız, sürekli gelişim adına kendimizi eğitiyor ve hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Bilgi ve tecrübemizin bize kattığı özgüvenimizle çözüm ortaklarımızı da yönlendirerek hedefimizi yakalıyoruz.

Aidiyet: Her fikrin dikkate alındığı ve saygı temeli üzerine kurulmuş ilişkilerin oluşturduğu bir organizasyonda, her birey kendini mutlu ve bulunduğu ortama ait hisseder. EXACONS’ta çalışma ortamı tam olarak bu şeklide özetlenebilir.

Teknik: EXACONS’ta her süreç günümüzün en güncel teknik bilgi ve standartları ile yürütülür. İş ve işçi güvenliği, kalite, planlama ve imalat kademelerindeki başarımızın anahtarı, ana kaynaklarımız olan uluslararası standartlar ve bilimsel veriye dayalı yönetim araçları ve metotlarının kullanılması ve sorumlu olduğumuz alanda bu kaynaklar ışığında kendimizi daima güncel tutmaya çalışmamızdır.


Diğer Haberler